Portalen/Applicatie/Systemen

Kosten ontwikkelen app

Mobile app development

Wil je een app laten ontwikkelen en ben je op zoek naar een goeie ontwikkelaar? Trone software helpt je graag om jouw idee te realiseren. Wij hebben alle expertise in huis om jouw ambities van A tot Z uit te werken.

Zie in ons stappenplan hoe wij tot het best haalbare resultaat komen, bekijk ons portfolio of lees onze gecontroleerde reviews op freelancer.

Zo gaan wij te werk

Kick-off meeting

Een kick-off meeting is de eerste meeting die we met jou hebben. Hierin bespreken we de wensen en ambitie die je hebt, zodat wij een duidelijk beeld krijgt van wat jij wil, waarom je dat wilt en hoe wij je daar het beste bij kunnen helpen.

Na deze meeting maken wij een debriefing die alles samenvat en komen wij met een tijdlijn en kosten indicatie. Deze eerste stap is geheel vrijblijvend.

Stap 1

Functioneel ontwerp

Het functioneel design is te vergelijken met het ontwerp van een architect. In het design worden alle schermen en functionaliteiten grafisch weergegeven. Hier is een voorbeeld van een functioneel design te zien die wij hebben gerealiseerd.

Het design word gerealiseerd aan de hand van de input van de opdrachtgever en heeft als doel de wensen uit fase een te vertalen naar een concreet design zodat beide partijen precies weten wat zij kunnen verwachten in de volgende fases

Stap 2

Feedback en accorderen

Wanneer het functioneel design compleet uitgewerkt is wordt deze voorgelegd aan de opdrachtgever. Deze mag dan feedback geven op het design waarnaar deze verwerkt wordt door Trone. Wanneer alle feedback van de opdrachtgever is verwerkt en hij akkoord is met het design zal de volgende fase inganggezet worden.

Stap 3

Begroten & faseren

Wanneer het functioneel design helemaal is afgerond kunnen wij een begroting van de kosten gemaakten het project in milestones opdelen. Wij delen bijvoorbeeld het project op in 4 stukken en de opdrachtgever betaald elke milestone vooraf.

Het staat de opdrachtgever vrij om de applicatie en stukjes (milestones) op te hakken en slechts een deel van het project te laten realiseren.

Stap 4

Development

Voor wij beginnen met een milestone (sprint) worden alle taken in een ticketboard gezet onder "To Do" als er aan een taak wordt gewerkt komt deze onder "Doing" te staan en wanneer deze klaar is staat deze onder "Done". Op deze manier kan iedereen de progressie van het project volgen. 

Ook zal er aan het eind van elke week een korte presentatie gegeven worden van alle werkzaamheden die die week zijn verricht en wat de huidige stand van het project is.

Stap 6

Verbeteren

Een applicatie is bij oplevering nooit gelijk perfect. Het is nooit te voorspellen hoe gebruikers zich precies gaan gedragen en er is daarom altijd ruimte voor verbetering. Met verschillende anafylactische tools krijgen we inzicht in hoe gebruikers zich gedragen op in de applicatie en waar verbetering te halen is.

Zo krijgen we inzicht in welke pagina's goedwerken en welke verbeter kunnen worden. Zo werken we langzaam naar een zo perfect mogelijke applicatie.

Stap 7

Jouw project bespreken?

Voel je vrij om mij te contaceren

Reviews

Wij zijn trots op onze gecontroleerde reviews. Bekijk ons profiel op freelancer.nl (4.8/5.0)

oep heeft zijn belofte meer dan waargemaakt! De mobiele website voldoet volledig aan mijn verwachtingen en ben er dan ook bijzonder trots op. Ik raad Joep Mes van Trone.nl dan ook zeker aan.

Cliff Malhotra

AFAcup

Bij Trone (Joep) hanteren ze prettige korte communicatie lijnen. En vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt waardoor verwachtingen wederzijds duidelijk waren. Ook de verzoeken die voortkwamen uit testresultaten waren geen probleem! Mede door de technische kwaliteit is de livegang van het gerealiseerde Thema soepel verlopen.

Frank Ramakers

Ramakers Webdevelopment

Wil je snel en goed een mooie website? Dan beveel ik zeker Joep en zijn compagnon Jorrit aan. Goed werk en fijn in de omgang.

Marlous de Weerd

Daily Sirup

Laurenz Mets

Loerie