API-koppeling

API koppeling maken programmeurs Haarlem

Wat is een API koppeling?

Een API is een manier van data ophalen en/of plaatsen vanuit externe systemen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je de voorraad uit het kassasysteem direct op je webshop wilt tonen of dat je bestellingen automatisch wilt doorzetten naar een derde partij. Of je kunt er met een API koppeling bijvoorbeeld voor kiezen dat facturen automatisch gegenereerd worden in je boekhoudpakket. Zo zijn er nog talloze API-koppelingen mogelijk die u veel onnodig werk uit handen kunnen nemen en uw bedrijfsproces kunnen automatiseren.

Wanneer je een project door ons laat ontwikkelen werken wij altijd API centric. Dat betekent dat we de back-end altijd met een API laten werken. Hierdoor is het eenvoudig om externe systemen te integreren in je project en staat alle data duidelijk op een plek.

API koppeling bouwen

Als je een API koppeling wilt laten bouwen, kunnen wij je daar bij helpen. Wij hebben veel ervaring op dit gebied en wij zullen ervoor zorgen dat de koppeling correct wordt gebouwd en goed functioneert. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een goed functionerende API koppeling te hebben en wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw koppeling goed functioneert. Daarnaast zullen wij ook de koppeling testen om er zeker van te zijn dat deze werkt zoals bedoeld. Dus als je hulp nodig hebt bij het maken van een API koppeling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag!

Wat is een API koppeling website app

Zo gaan wij te werk

Kick-off meeting

Een kick-off meeting is de eerste meeting die we met jou hebben. Hierin bespreken we de wensen en ambitie die je hebt, zodat wij een duidelijk beeld krijgt van wat jij wil, waarom je dat wilt en hoe wij je daar het beste bij kunnen helpen.

Na deze meeting maken wij een debriefing die alles samenvat en komen wij met een tijdlijn en kosten indicatie. Deze eerste stap is geheel vrijblijvend.

Stap 1

Functioneel ontwerp

Het functioneel design is te vergelijken met het ontwerp van een architect. In het design worden alle schermen en functionaliteiten grafisch weergegeven. Hier is een voorbeeld van een functioneel design te zien die wij hebben gerealiseerd.

Het design word gerealiseerd aan de hand van de input van de opdrachtgever en heeft als doel de wensen uit fase een te vertalen naar een concreet design zodat beide partijen precies weten wat zij kunnen verwachten in de volgende fases

Stap 2

Feedback en accorderen

Wanneer het functioneel design compleet uitgewerkt is wordt deze voorgelegd aan de opdrachtgever. Deze mag dan feedback geven op het design waarnaar deze verwerkt wordt door Trone. Wanneer alle feedback van de opdrachtgever is verwerkt en hij akkoord is met het design zal de volgende fase inganggezet worden.

Stap 3

Begroten & faseren

Wanneer het functioneel design helemaal is afgerond kunnen wij een begroting van de kosten gemaakten het project in milestones opdelen. Wij delen bijvoorbeeld het project op in 4 stukken en de opdrachtgever betaald elke milestone vooraf.

Het staat de opdrachtgever vrij om de applicatie en stukjes (milestones) op te hakken en slechts een deel van het project te laten realiseren.

Stap 4

Development

Voor wij beginnen met een milestone (sprint) worden alle taken in een ticketboard gezet onder "To Do" als er aan een taak wordt gewerkt komt deze onder "Doing" te staan en wanneer deze klaar is staat deze onder "Done". Op deze manier kan iedereen de progressie van het project volgen. 

Ook zal er aan het eind van elke week een korte presentatie gegeven worden van alle werkzaamheden die die week zijn verricht en wat de huidige stand van het project is.

Stap 6

Verbeteren

Een applicatie is bij oplevering nooit gelijk perfect. Het is nooit te voorspellen hoe gebruikers zich precies gaan gedragen en er is daarom altijd ruimte voor verbetering. Met verschillende anafylactische tools krijgen we inzicht in hoe gebruikers zich gedragen op in de applicatie en waar verbetering te halen is.

Zo krijgen we inzicht in welke pagina's goedwerken en welke verbeter kunnen worden. Zo werken we langzaam naar een zo perfect mogelijke applicatie.

Stap 7

Jouw project bespreken?

Voel je vrij om mij te contaceren

Reviews

Wij zijn trots op onze gecontroleerde reviews. Bekijk ons profiel op freelancer.nl (4.8/5.0)

"We zijn blij dat we Joep zijn tegengekomen op Freelancer. We zijn een tijdje op zoek geweest naar een geschikte partner om onze opdracht, een restyling van een website, uit te voeren. Na enkele teleurstellende ervaringen te hebben gehad, was het werken met Joep een verademing. Snelle en duidelijke communicatie, een perfecte uitvoering van de opdracht, een stipte leveringstijd en dat alles voor een correcte prijs. We kunnen Joep absoluut aanraden."

Johan Murre

Original media

Joep heeft zijn belofte meer dan waargemaakt! De mobiele website voldoet volledig aan mijn verwachtingen en ben er dan ook bijzonder trots op. Ik raad Joep Mes van Trone.nl dan ook zeker aan.

Cliff Malhotra

AFAcup

Laurenz Mets

Loerie

Bij Trone (Joep) hanteren ze prettige korte communicatie lijnen. En vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt waardoor verwachtingen wederzijds duidelijk waren. Ook de verzoeken die voortkwamen uit testresultaten waren geen probleem! Mede door de technische kwaliteit is de livegang van het gerealiseerde Thema soepel verlopen.

Frank Ramakers

Ramakers Webdevelopment

Wil je snel en goed een mooie website? Dan beveel ik zeker Joep en zijn compagnon Jorrit aan. Goed werk en fijn in de omgang.

Marlous de Weerd

Daily Sirup