Webshop laten maken

Flutter

React native

Java

Swift

iOS

Android

Webshop laten maken Haarlem op maat

Waarom een webshop laten maken?

Er zijn veel redenen om een webshop te laten maken. Misschien heb je een uniek product dat je wilt verkopen, of misschien ben je op zoek naar een nieuwe manier om jouw doelgroep te bereiken. Wat je motivatie ook is, een webshop kan een geweldige manier zijn om de verkoop te stimuleren en een breder publiek te bereiken. Met een webshop heb je de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week jouw producten te verkopen. Je kunt ook klanten van over de hele wereld bereiken, in plaats van beperkt te zijn tot degenen die in de buurt van jouw winkel wonen. Door gebruik te maken van de vele voordelen van een webshop, kun je jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Waarom kiezen voor professionals?

Een webshop is een complex project dat veel planning en uitvoering vereist. Professionals die gespecialiseerd zijn in het creëren van webshops zullen de ervaring en expertise hebben om ervoor te zorgen dat je website is ontworpen om jouw specifieke zakelijke doelen te bereiken. Zij zullen ook in staat zijn om je te adviseren over de beste manier om betalingen te accepteren, bestellingen te verzenden, en de klantenservice te behandelen. Bovendien kunnen ze een ontwerp op maat maken dat jouw merk weerspiegelt en het voor klanten gemakkelijk maakt om te vinden wat ze zoeken. Investeren in een professionele webshop is de beste manier om ervoor te zorgen dat jouw online bedrijf succesvol is.

Een professionele webshop laten maken

Als je op zoek bent naar een professionele webshop, kunnen wij je helpen. Wij hebben een team van ervaren ontwerpers en ontwikkelaars die een op maat gemaakte webshop kunnen bouwen, de webshop is dan volledig afgestemd op jouw bedrijf. Wij werken met je samen om jouw unieke behoeften te begrijpen en om vervolgens een webshop te maken die gemakkelijk te gebruiken is en er geweldig uitziet. Bovendien kan ons team kan je helpen met alles van het opzetten van de betalingsverwerking tot de marketing van jouw nieuwe winkel. Dus als je klaar bent om jouw bedrijf online te brengen, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij gaan graag voor je aan de slag om jouw droom webshop te bouwen.

Proffesionele webshop laten maken kosten

Zo gaan wij te werk

Kick-off meeting

Een kick-off meeting is de eerste meeting die we met jou hebben. Hierin bespreken we de wensen en ambitie die je hebt, zodat wij een duidelijk beeld krijgt van wat jij wil, waarom je dat wilt en hoe wij je daar het beste bij kunnen helpen.

Na deze meeting maken wij een debriefing die alles samenvat en komen wij met een tijdlijn en kosten indicatie. Deze eerste stap is geheel vrijblijvend.

Stap 1

Functioneel ontwerp

Het functioneel design is te vergelijken met het ontwerp van een architect. In het design worden alle schermen en functionaliteiten grafisch weergegeven. Hier is een voorbeeld van een functioneel design te zien die wij hebben gerealiseerd.

Het design word gerealiseerd aan de hand van de input van de opdrachtgever en heeft als doel de wensen uit fase een te vertalen naar een concreet design zodat beide partijen precies weten wat zij kunnen verwachten in de volgende fases

Stap 2

Feedback en accorderen

Wanneer het functioneel design compleet uitgewerkt is wordt deze voorgelegd aan de opdrachtgever. Deze mag dan feedback geven op het design waarnaar deze verwerkt wordt door Trone. Wanneer alle feedback van de opdrachtgever is verwerkt en hij akkoord is met het design zal de volgende fase inganggezet worden.

Stap 3

Begroten & faseren

Wanneer het functioneel design helemaal is afgerond kunnen wij een begroting van de kosten gemaakten het project in milestones opdelen. Wij delen bijvoorbeeld het project op in 4 stukken en de opdrachtgever betaald elke milestone vooraf.

Het staat de opdrachtgever vrij om de applicatie en stukjes (milestones) op te hakken en slechts een deel van het project te laten realiseren.

Stap 4

Development

Voor wij beginnen met een milestone (sprint) worden alle taken in een ticketboard gezet onder "To Do" als er aan een taak wordt gewerkt komt deze onder "Doing" te staan en wanneer deze klaar is staat deze onder "Done". Op deze manier kan iedereen de progressie van het project volgen. 

Ook zal er aan het eind van elke week een korte presentatie gegeven worden van alle werkzaamheden die die week zijn verricht en wat de huidige stand van het project is.

Stap 6

Verbeteren

Een applicatie is bij oplevering nooit gelijk perfect. Het is nooit te voorspellen hoe gebruikers zich precies gaan gedragen en er is daarom altijd ruimte voor verbetering. Met verschillende anafylactische tools krijgen we inzicht in hoe gebruikers zich gedragen op in de applicatie en waar verbetering te halen is.

Zo krijgen we inzicht in welke pagina's goedwerken en welke verbeter kunnen worden. Zo werken we langzaam naar een zo perfect mogelijke applicatie.

Stap 7

Jouw project bespreken?

Voel je vrij om mij te contaceren

Reviews

Wij zijn trots op onze gecontroleerde reviews. Bekijk ons profiel op freelancer.nl (4.8/5.0)

"We zijn blij dat we Joep zijn tegengekomen op Freelancer. We zijn een tijdje op zoek geweest naar een geschikte partner om onze opdracht, een restyling van een website, uit te voeren. Na enkele teleurstellende ervaringen te hebben gehad, was het werken met Joep een verademing. Snelle en duidelijke communicatie, een perfecte uitvoering van de opdracht, een stipte leveringstijd en dat alles voor een correcte prijs. We kunnen Joep absoluut aanraden."

Johan Murre

Original media

Joep heeft zijn belofte meer dan waargemaakt! De mobiele website voldoet volledig aan mijn verwachtingen en ben er dan ook bijzonder trots op. Ik raad Joep Mes van Trone.nl dan ook zeker aan.

Cliff Malhotra

AFAcup

Laurenz Mets

Loerie

Bij Trone (Joep) hanteren ze prettige korte communicatie lijnen. En vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt waardoor verwachtingen wederzijds duidelijk waren. Ook de verzoeken die voortkwamen uit testresultaten waren geen probleem! Mede door de technische kwaliteit is de livegang van het gerealiseerde Thema soepel verlopen.

Frank Ramakers

Ramakers Webdevelopment

Wil je snel en goed een mooie website? Dan beveel ik zeker Joep en zijn compagnon Jorrit aan. Goed werk en fijn in de omgang.

Marlous de Weerd

Daily Sirup