Mobiele app laten maken

Flutter

React-icon.svg-1.png

React native

Java

Swift

iOS

Android

Wij bouwen jouw app

Bij Trone.nl combineren we onze jarenlange ervaring in mobiele app-ontwikkeling met een passie voor innovatie om jouw idee tot leven te brengen. Met een focus op Flutter, .NET, en React, ontwerpen we op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw merk en gebruikersbehoeften.

Kosten om een app te laten maken

Bij Trone.nl begrijpen we dat de kosten een belangrijk aspect zijn bij de ontwikkeling van een mobiele app. Daarom hanteren we een transparante en flexibele benadering om je te voorzien van een op maat gemaakt voorstel dat past bij jouw budget en behoeften. We beginnen met de essentiële functionaliteiten om snel een testbare versie te realiseren, waarna we de app in verdere fases uitbreiden. Dankzij onze efficiënte aanpak en het gebruik van Flutter kunnen we kosten besparen op ontwikkeling en onderhoud, terwijl we tegelijkertijd kwalitatieve apps leveren voor alle platforms.

Onze expertise in app ontwikkeling

Wij zijn experts in het bouwen van mobiele apps die niet alleen functioneel zijn maar ook aansluiten op jouw doel met de app. Dit doen we door nauw met jou samen te werken, van idee tot lancering. Ons proces is transparant en gericht op het leveren van kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, en design.

Waarom Kiezen voor Trone.nl?

  • Persoonlijke Aanpak: Ons kleine, dynamische team biedt korte lijnen en hoge inzet.
  • Flexibiliteit: Ontwikkeling in fasen, waarbij we beginnen met essentiële functionaliteiten.
  • Prijsbewust: Scherpe prijsstelling door efficiënte aanpak en technologiekeuzes.

Onze Technologieën:

  • Flutter App Ontwikkeling: Voor prachtige, natively compiled mobiele app’s.
  • .NET App Ontwikkeling: Betrouwbare en schaalbare applicaties.
  • React App Ontwikkeling: Responsieve en efficiënte apps voor elk platform.

Een mobiele app laten maken voor jouw doelen

Bij Trone.nl geloven we in het inzetten van de juiste tools voor de job, en daarom hebben we ons gespecialiseerd in drie krachtige technologieën die ons helpen om op maat gemaakte, indrukwekkende digitale ervaringen te leveren.

Flutter App Ontwikkeling: Flutter is dé keuze voor teams die streven naar het hybride en flexibele karakter van moderne appontwikkeling. Deze door Google ontwikkelde open-source UI toolkit maakt het mogelijk om vanuit één enkele codebasis verbluffend mooie apps te bouwen die native gecompileerd zijn voor zowel Android als iOS. Het echte magische van Flutter ligt in zijn vermogen om ontwikkelaars te laten werken met één universele taal en set tools, terwijl het toch de unieke karakters van elk platform respecteert. Dit leidt tot snellere ontwikkelcycli en een uniforme gebruikerservaring, ongeacht het apparaat. Flutter’s rijkdom aan aanpasbare widgets en de krachtige engine erachter betekenen dat we niet alleen de grenzen van design en functionaliteit kunnen oprekken, maar ook apps kunnen creëren die naadloos en natuurgetrouw aanvoelen, alsof ze voor elk platform afzonderlijk zijn ontwikkeld.

.NET App Ontwikkeling: .NET, van Microsoft, is een krachtig framework voor het snel bouwen van hoogwaardige back-office systemen voor mobiele apps en websites, vergelijkbaar met PHP maar met meer mogelijkheden. Het blinkt uit in flexibiliteit en schaalbaarheid, wat het perfect maakt voor elk project, groot of klein. Met .NET kun je rekenen op snelle ontwikkeling en top performance, essentieel voor moderne applicaties die moeten meegroeien met je bedrijf.

React App Ontwikkeling: React is onze keuze voor het ontwikkelen van responsieve en efficiënte apps die een naadloze gebruikerservaring bieden op elk platform. Ontwikkeld door Facebook, stelt deze JavaScript-library ons in staat om gebruikersinterfaces te bouwen met herbruikbare componenten, wat de consistentie verbetert en de ontwikkeltijd verkort. React’s vermogen om snel te reageren op gebruikersinput en updates maakt het ideaal voor het creëren van dynamische, interactieve webapplicaties die soepel functioneren, zowel op desktop als mobiele apparaten. Met React kunnen we innovatieve, toekomstbestendige applicaties bouwen die de verwachtingen van de gebruiker overtreffen.

flutter

Een app laten maken door Trone

Heb je een app-idee en wil je dit tot leven brengen met een team dat jouw visie begrijpt? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen zullen we jouw concept uitwerken tot een succesvolle mobiele app.

Bereken de prijs van uw applicatie en ontvang deze direct

Kies hier de platformen waarop je wil uitrollen

Meerderen selecteren is mogelijk

Loggen de gebruikers van de applicatie in met een account?

Wat doen gebruikers

Meerderen selecteren is mogelijk

Welke componenten van de telefoon worden gebruikt?

Meerderen selecteren is mogelijk

Er kan in de applicatie tussen talen geswitcht worden

De applicatie heeft een admin paneel met de volgende functies

Meerderen selecteren is mogelijk

Hoe verdien je geld met de applicatie?

Zijn er koppelingen met externe systemen?

Heb je all een logo en huisstijl?

Zo maken wij jouw app

Jouw mobiele app bespreken
(vrijblijvend)

In onze eerste meeting (online of op kantoor) bespreken we de mobiele app die je wil laten ontwikkelen, jouw wensen, ambitie en doelen met de mobiele app. Zo krijgen wij een duidelijk beeld van wat jij wilt, waarom je dat wilt en hoe wij je daar het beste bij kunnen helpen.

Na deze meeting maken wij een debriefing die het project samenvat en krijg je van ons een offerte en tijdlijn. Vraag hier een vrijblijvende meeting aan.

Stap 1

Functioneel ontwerp

Na akkoord op het voorstel uit fase 1 beginnen we met het functioneel ontwerp. Dit is te vergelijken met het ontwerp van een architect. In het design worden alle schermen en functionaliteiten van jouw mobiele app grafisch weergegeven. Hier is een voorbeeld van een ontwerp te zien die wij hebben gerealiseerd.

Het ontwerp wordt gerealiseerd aan de hand van de input van jou. Dit heeft als doel de wensen uit fase 1, te vertalen naar een concreet design zodat beide partijen precies weten wat zij kunnen verwachten in de volgende fases.

Stap 2

Feedback en accorderen

Wanneer het design voor de mobiele app compleet is uitgewerkt, wordt deze voorgelegd aan jou (de opdrachtgever). Er mag dan feedback worden gegeven op het design van de mobiele app wat vervolgens wordt verwerkt door Trone. Wanneer alle feedback is verwerkt en door jou is geaccordeerd, dan zal de volgende fase van start gaan.

Stap 3

Begroten

Wanneer het functioneel ontwerp voor de mobiele app volledig is afgerond, dan kunnen wij een begroting van de gemaakte kosten en het project in ‘milestones’ opdelen. Wij delen bijvoorbeeld het project op in vier stukken en de opdrachtgever betaald elke milestone vooraf.

Het staat de opdrachtgever vrij om de applicatie en stukjes (milestones) op te hakken en slechts een deel van het project te laten realiseren.

Stap 4

Development

Voor wij beginnen met een milestone (sprint) worden alle taken in een ticketboard gezet. Een taak komt dan onder "To Do" te staan. Als er aan een taak wordt gewerkt, dan komt deze onder "Doing" te staan en wanneer de taak klaar is dan staat deze onder "Done". Op deze manier kan iedereen de progressie van de mobiele app volgen. 

Ook zal er aan het eind van elke week een korte presentatie gegeven worden van alle werkzaamheden die in die week zijn verricht en laten we zien wat de huidige stand van de mobiele app.

Stap 5

Service

Wanneer een mobiele app is opgeleverd, vergt deze net als een auto nog onderhoud. Daarom bieden we altijd een servicecontract aan. Dit omvat:
1. Onderhoud/Security: We voeren alle updates voor jouw mobiele app uit, de programmeer taal waar hij mee gemaakt is en alle bijbehorende systemen door.
2. Hosting: We zorgen ervoor dat alle data die je verzamelt in je mobiele app veilig wordt opgeslagen op een server. Deze server krijgt dagelijkse back-ups en wordt goed onderhouden.
3. Garantie: Ke krijgt garantie op alle functionaliteiten die we hebben ontwikkeld voor jouw mobiele app. Als er een probleem is met je web applicatie, kun je dat bij ons melden en pakken wij het kosteloos binnen één werkdag op.
4. Support: We zijn er om je te ondersteunen met alle vragen die je hebt over je mobiele app, het beheer ervan, de instellingen en andere zaken die betrekking hebben op jouw project. Je kunt ons onbeperkt en kosteloos vragen stellen.
- 5. Monitoring: We implementeren monitoring software, zodat je inzicht krijgt in het gebruik van je mobiele app en wij eventuele crashes kunnen monitoren, die we dan fixen en rapporteren.

Stap 6

Portfolio

Flutter | C# .Net

Calture | Android, iOS & Web

Culture is een app om de Nederlandse cultuur te verkennen, inclusief concerten, musea, monumenten en meer. Bij elk bezoek krijg je info en spaar je tokens voor in-app gebruik.

Flutter | PHP Laravel

Word wide walk | Android & iOS

Deze app houdt gebruikersstappen bij en moedigt teams aan, zoals collega’s, om gezamenlijk zoveel mogelijk te lopen en doelen te bereiken. Voor beheer is een op maat gemaakt CMS in PHP/Laravel ontwikkeld.

Wat klanten over ons zeggen

"We zijn blij dat we Joep zijn tegengekomen op Freelancer. We zijn een tijdje op zoek geweest naar een geschikte partner om onze opdracht, een restyling van een website, uit te voeren. Na enkele teleurstellende ervaringen te hebben gehad, was het werken met Joep een verademing. Snelle en duidelijke communicatie, een perfecte uitvoering van de opdracht, een stipte leveringstijd en dat alles voor een correcte prijs. We kunnen Joep absoluut aanraden."

Johan Murre

Original media

Joep heeft zijn belofte meer dan waargemaakt! De mobiele website voldoet volledig aan mijn verwachtingen en ben er dan ook bijzonder trots op. Ik raad Joep Mes van Trone.nl dan ook zeker aan.

Cliff Malhotra

AFAcup

Laurenz Mets

Loerie

Bij Trone (Joep) hanteren ze prettige korte communicatie lijnen. En vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt waardoor verwachtingen wederzijds duidelijk waren. Ook de verzoeken die voortkwamen uit testresultaten waren geen probleem! Mede door de technische kwaliteit is de livegang van het gerealiseerde Thema soepel verlopen.

Frank Ramakers

Ramakers Webdevelopment

Wil je snel en goed een mooie website? Dan beveel ik zeker Joep en zijn compagnon Jorrit aan. Goed werk en fijn in de omgang.

Marlous de Weerd

Daily Sirup