React-ontwikkeling door Trone

Kosten ontwikkelen app

React

React is een populaire open-source JavaScript-bibliotheek die wordt gebruikt voor het bouwen van gebruikersinterfaces, met name voor single-page applications. Het werd ontwikkeld door Facebook en wordt gebruikt door vele grote technologiebedrijven. React staat bekend om zijn componentgebaseerde architectuur, wat betekent dat gebruikersinterfaces kunnen worden opgebouwd uit herbruikbare, zelfstandige componenten. Dit maakt het gemakkelijker om applicaties te bouwen en te onderhouden. React heeft ook een virtuele DOM (Document Object Model), wat leidt tot verbeterde prestaties en efficiëntie. Het is een betrouwbaar platform dat wordt gebruikt in verschillende grote en bekende applicaties, zoals:

 • Facebook
 • Instagram
 • Netflix
 • Airbnb
 • Dropbox

De voordelen van React

Werken met React heeft diverse voordelen. Hoewel sommige andere programmeertalen deze mogelijkheden ook hebben, is React uniek in het complete pakket van o.a. onderstaande voordelen:

 • Open-source: React is open-source en wordt ondersteund door een grote gemeenschap van ontwikkelaars.
 • Herbruikbare componenten: React maakt gebruik van een componentgebaseerde architectuur, waardoor code gemakkelijker kan worden hergebruikt.
 • Hoge prestaties: De virtuele DOM van React zorgt voor snelle en efficiënte updates van de gebruikersinterface.
 • Flexibel: React kan worden gebruikt voor zowel eenvoudige als complexe toepassingen, waaronder mobiele apps met React Native.
 • Grote gemeenschap: React heeft een uitgebreide gemeenschap van ontwikkelaars, wat betekent dat er veel bronnen, bibliotheken en hulpmiddelen beschikbaar zijn.
Bereken hier zelf in 5 minuten hoe veel jouw app ongeveer gaat kosten en ontvang direct een prijs.
Kosten Ontwikkelen App

Wat je kunt maken met React?

Met React kun je verschillende soorten toepassingen maken. Enkele voorbeelden van toepassingen die met React kunnen worden gemaakt, zijn:

 • Webapplicaties: Single-page applications en complexe webtoepassingen.
 • Mobiele apps: Met React Native kunnen ontwikkelaars mobiele apps bouwen voor iOS en Android.
 • Componentenbibliotheken: Ontwikkelaars kunnen herbruikbare componenten maken voor gebruik in verschillende projecten.
 • E-commerce websites: React wordt vaak gebruikt voor het bouwen van schaalbare en responsieve e-commerce websites.
 • Bedrijfsapplicaties: Toepassingen voor interne bedrijfsprocessen en gegevensbeheer.

React developer inhuren

Wil je dat wij jouw team komen versterken? Neem dan contact op om de mogelijkheden en het uurtarief te bespreken.

Wil je op projectbasis een app laten ontwikkelen? Dan ben je vast benieuwd naar de kosten. De kosten van het ontwikkelen van jouw app is afhankelijk van de functionaliteiten die in de app gebouwd moeten worden. Het is daarom gebruikelijk om de app in fases uit te rollen. In de eerste fase ontwikkelen we dan alleen de essentiële functionaliteiten, hierdoor krijgt de app snel vorm en is het testbaar. In de volgende fases breiden we de app uit met nieuwe functies.

Omdat wij geen onnodige overhead hebben en geen dure leaseauto’s rijden kunnen wij stuk beter geprijsd zijn dan concurrenten op ons niveau.

Bereken hier zelf in 5 minuten hoe veel jouw app ongeveer gaat kosten en ontvang direct een prijs.
Kosten Ontwikkelen App

Waarom Trone?

Wij zijn een klein en dynamisch team van ervaren en gemotiveerde ontwikkelaars die met veel passie app’s bouwen die aansluiten op jouw doel met de app. Hierbij houden we rekening met kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en vormgeving van de app. Onze klanten waarderen onze hoge inzet, korte lijntjes en goeie bereikbaarheid. Zo zijn wij vrijwel 24/7 bereikbaar (ook buiten kantooruren) en zijn wij vele malen beter geprijsd dan grotere agencies op ons niveau.

Om te laten zien welke ervaring Trone heeft met react-ontwikkeling, delen we graag de volgende voorbeelden van projecten waarbij React is gebruikt:

 1. World Wide Walk
 2. Flexa Care
 3. Sis Lalique

 

Zo gaan wij te werk

Kick-off meeting
(vrijblijvend)

Een kick-off meeting is de eerste meeting (online of op kantoor) die wij met jou hebben. Hierin bespreken we jouw wensen en ambitie. Zo krijgen wij een duidelijk beeld van wat jij wilt, waarom je dat wilt en hoe wij je daar het beste bij kunnen helpen.

Na deze meeting maken wij een debriefing die het project samenvat en krijg je van ons een offerte en tijdlijn. Vraag hier een vrijblijvende meeting aan.

Stap 1

Functioneel ontwerp

Na akkoord op het voorstel uit fase 1 beginnen we met het functioneel ontwerp. Dit is te vergelijken met het ontwerp van een architect. In het design worden alle schermen en functionaliteiten grafisch weergegeven. Hier is een voorbeeld van een ontwerp te zien die wij hebben gerealiseerd.

Het ontwerp wordt gerealiseerd aan de hand van de input van de opdrachtgever. Dit heeft als doel de wensen uit fase 1, te vertalen naar een concreet design zodat beide partijen precies weten wat zij kunnen verwachten in de volgende fases.

Stap 2

Feedback en accorderen

Wanneer het design compleet is uitgewerkt, wordt deze voorgelegd aan de opdrachtgever. Deze mag dan feedback geven op het design wat vervolgens wordt verwerkt door Trone. Wanneer alle feedback van de opdrachtgever is verwerkt en hij akkoord is met het design, dan zal de volgende fase van start gaan.

Stap 3

Begroten

Wanneer het functioneel ontwerp volledig is afgerond, dan kunnen wij een begroting van de gemaakte kosten en het project in ‘milestones’ opdelen. Wij delen bijvoorbeeld het project op in vier stukken en de opdrachtgever betaald elke milestone vooraf.

Het staat de opdrachtgever vrij om de applicatie en stukjes (milestones) op te hakken en slechts een deel van het project te laten realiseren.

Stap 4

Development

Voor wij beginnen met een milestone (sprint) worden alle taken in een ticketboard gezet. Een taak komt dan onder "To Do" te staan. Als er aan een taak wordt gewerkt, dan komt deze onder "Doing" te staan en wanneer de taak klaar is dan staat deze onder "Done". Op deze manier kan iedereen de progressie van het project volgen. 

Ook zal er aan het eind van elke week een korte presentatie gegeven worden van alle werkzaamheden die in die week zijn verricht en laten we zien wat de huidige stand van het project is.

Stap 5

Verbeteren

Een applicatie is bij oplevering nooit gelijk perfect. Het is niet te voorspellen hoe gebruikers zich precies gaan gedragen en er is daarom altijd ruimte voor verbetering. Met verschillende analytische tools krijgen we inzicht in hoe gebruikers zich gedragen en kunnen we zien waar verbetering te behalen valt.

We krijgen zo bijvoorbeeld inzicht in welke pagina’s goed werken, maar ook welke nog verbeterd kunnen worden. Uiteindelijk werken we zo gericht naar de perfecte applicatie toe.

Stap 6

Reviews

Wij zijn trots op onze gecontroleerde reviews. Bekijk ons profiel op freelancer.nl (4.8/5.0)

"We zijn blij dat we Joep zijn tegengekomen op Freelancer. We zijn een tijdje op zoek geweest naar een geschikte partner om onze opdracht, een restyling van een website, uit te voeren. Na enkele teleurstellende ervaringen te hebben gehad, was het werken met Joep een verademing. Snelle en duidelijke communicatie, een perfecte uitvoering van de opdracht, een stipte leveringstijd en dat alles voor een correcte prijs. We kunnen Joep absoluut aanraden."

Johan Murre

Original media

Joep heeft zijn belofte meer dan waargemaakt! De mobiele website voldoet volledig aan mijn verwachtingen en ben er dan ook bijzonder trots op. Ik raad Joep Mes van Trone.nl dan ook zeker aan.

Cliff Malhotra

AFAcup

Laurenz Mets

Loerie

Bij Trone (Joep) hanteren ze prettige korte communicatie lijnen. En vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt waardoor verwachtingen wederzijds duidelijk waren. Ook de verzoeken die voortkwamen uit testresultaten waren geen probleem! Mede door de technische kwaliteit is de livegang van het gerealiseerde Thema soepel verlopen.

Frank Ramakers

Ramakers Webdevelopment

Wil je snel en goed een mooie website? Dan beveel ik zeker Joep en zijn compagnon Jorrit aan. Goed werk en fijn in de omgang.

Marlous de Weerd

Daily Sirup

Jouw project bespreken?

Voel je vrij om mij te contaceren

Wilt u liever terug gebeld worden?