Hosting & onderhoud

Hosting haarlem website webshop

Snelle hosting voor jouw website, webshop of app

Een webapplicatie, website of webshop moet worden gehost op een server zodat deze voor iedereen bereikbaar is. Wij verzorgen alles wat bij de hosting komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan het registeren van een domeinnaam, alle zaken omtrent e-mail en natuurlijk onderhouden wij de server. Daardoor heb jij weer wat minder zorgen!

Onderhoud & monitoring

Ieder framework en elke programmeertaal komt regelmatig met updates. Om de applicatie veilig te houden en optimaal te laten presteren is het zaak dat deze up-to-date wordt gehouden. Daarom is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten waarin wij alle updates die beschikbaar komen voor de applicatie doorvoeren en testen. 

Ook implementeren wij monitoring software, zo kunnen wij alle fouten die optreden in de applicatie in één overzicht zien. Op deze manier hoef je niet te wachten tot een gebruiker een fout meldt, maar zijn wij hier gelijk van op de hoogte. Daardoor kunnen wij snel handelen als er iets fout gaat.

Hosting en onderhoud website

Jouw project bespreken?

Voel je vrij om mij te contaceren

Wat klanten over ons zeggen

"We zijn blij dat we Joep zijn tegengekomen op Freelancer. We zijn een tijdje op zoek geweest naar een geschikte partner om onze opdracht, een restyling van een website, uit te voeren. Na enkele teleurstellende ervaringen te hebben gehad, was het werken met Joep een verademing. Snelle en duidelijke communicatie, een perfecte uitvoering van de opdracht, een stipte leveringstijd en dat alles voor een correcte prijs. We kunnen Joep absoluut aanraden."

Johan Murre

Original media

Joep heeft zijn belofte meer dan waargemaakt! De mobiele website voldoet volledig aan mijn verwachtingen en ben er dan ook bijzonder trots op. Ik raad Joep Mes van Trone.nl dan ook zeker aan.

Cliff Malhotra

AFAcup

Laurenz Mets

Loerie

Bij Trone (Joep) hanteren ze prettige korte communicatie lijnen. En vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt waardoor verwachtingen wederzijds duidelijk waren. Ook de verzoeken die voortkwamen uit testresultaten waren geen probleem! Mede door de technische kwaliteit is de livegang van het gerealiseerde Thema soepel verlopen.

Frank Ramakers

Ramakers Webdevelopment

Wil je snel en goed een mooie website? Dan beveel ik zeker Joep en zijn compagnon Jorrit aan. Goed werk en fijn in de omgang.

Marlous de Weerd

Daily Sirup