Mobiele app laten maken

Flutter

React-icon.svg-1.png

React native

Java

Swift

iOS

Android

Wij bouwen jouw app

Trone has 8+ years of experience in developing mobile apps and is happy to help you develop your idea into a mobile app that does exactly what it is intended for.

In order to give you a price and time indication, we ask you to use this calculator. This allows you to calculate in about 5 minutes what your project could cost and gives us an idea of ​​the scope of the work.

The next step is to schedule an appointment with us so that we can put together a detailed quote for you and provide you with tailor-made advice for your project. This is the first step of six in the mobile app development process and is completely optional.

App laten maken kosten

The costs of developing your app depend on the functionalities that need to be built into the app. It is therefore common to roll out the app in phases. In the first phase we only develop the essential functionalities, so that the app quickly takes shape and is testable. In the next phases we will expand the app with new functions.

We generally develop the app with the hybrid app development language Flutter. This means that the code only needs to be written once and we can roll out the app for Android, iOS (iPhone) and as a website. This reduces development and maintenance costs.

Because we have no unnecessary overhead and do not drive expensive lease cars, we can be much better priced than competitors at our level.

Calculate for yourself in 5 minutes how much your app will cost and receive a price immediately.

Waarom Trone?

Wij zijn een klein en dynamisch team van ervaren en gemotiveerde ontwikkelaars die met veel passie app’s bouwen die aansluiten op jouw doel met de app. Hierbij houden we rekening met kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en vormgeving van de app. Onze klanten waarderen onze hoge inzet, korte lijntjes en goeie bereikbaarheid. Zo zijn wij vrijwel 24/7 bereikbaar (ook buiten kantooruren) en zijn wij vele malen beter geprijsd dan grotere agencies op ons niveau.

Een app laten maken door Trone

With a team of experienced developers we can convert your app idea into reality. We work with you to understand your vision and create a custom solution that meets your specific needs. Our developers have a proven track record of creating high-quality apps that are both user-friendly and reliable. Do you have any questions about leaving an app, or can we help you with anything else? Please contact us. We are happy to help you!

Bereken de prijs van uw applicatie en ontvang deze direct

Kies hier de platformen waarop je wil uitrollen

Meerderen selecteren is mogelijk

Loggen de gebruikers van de applicatie in met een account?

Wat doen gebruikers

Meerderen selecteren is mogelijk

Welke componenten van de telefoon worden gebruikt?

Meerderen selecteren is mogelijk

Er kan in de applicatie tussen talen geswitcht worden

De applicatie heeft een admin paneel met de volgende functies

Meerderen selecteren is mogelijk

Hoe verdien je geld met de applicatie?

Zijn er koppelingen met externe systemen?

Heb je all een logo en huisstijl?

Zo gaan wij te werk

Jouw mobiele app bespreken
(vrijblijvend)

In onze eerste meeting (online of op kantoor) bespreken we de mobiele app die je wil laten ontwikkelen, jouw wensen, ambitie en doelen met de mobiele app. Zo krijgen wij een duidelijk beeld van wat jij wilt, waarom je dat wilt en hoe wij je daar het beste bij kunnen helpen.

Na deze meeting maken wij een debriefing die het project samenvat en krijg je van ons een offerte en tijdlijn. Vraag hier een vrijblijvende meeting aan.

Stap 1

Functioneel ontwerp

Na akkoord op het voorstel uit fase 1 beginnen we met het functioneel ontwerp. Dit is te vergelijken met het ontwerp van een architect. In het design worden alle schermen en functionaliteiten van jouw mobiele app grafisch weergegeven. Hier is een voorbeeld van een ontwerp te zien die wij hebben gerealiseerd.

Het ontwerp wordt gerealiseerd aan de hand van de input van jou. Dit heeft als doel de wensen uit fase 1, te vertalen naar een concreet design zodat beide partijen precies weten wat zij kunnen verwachten in de volgende fases.

Stap 2

Feedback en accorderen

Wanneer het design voor de mobiele app compleet is uitgewerkt, wordt deze voorgelegd aan jou (de opdrachtgever). Er mag dan feedback worden gegeven op het design van de mobiele app wat vervolgens wordt verwerkt door Trone. Wanneer alle feedback is verwerkt en door jou is geaccordeerd, dan zal de volgende fase van start gaan.

Stap 3

Begroten

Wanneer het functioneel ontwerp voor de mobiele app volledig is afgerond, dan kunnen wij een begroting van de gemaakte kosten en het project in ‘milestones’ opdelen. Wij delen bijvoorbeeld het project op in vier stukken en de opdrachtgever betaald elke milestone vooraf.

Het staat de opdrachtgever vrij om de applicatie en stukjes (milestones) op te hakken en slechts een deel van het project te laten realiseren.

Stap 4

Development

Voor wij beginnen met een milestone (sprint) worden alle taken in een ticketboard gezet. Een taak komt dan onder "To Do" te staan. Als er aan een taak wordt gewerkt, dan komt deze onder "Doing" te staan en wanneer de taak klaar is dan staat deze onder "Done". Op deze manier kan iedereen de progressie van de mobiele app volgen. 

Ook zal er aan het eind van elke week een korte presentatie gegeven worden van alle werkzaamheden die in die week zijn verricht en laten we zien wat de huidige stand van de mobiele app.

Stap 5

Service

Wanneer een mobiele app is opgeleverd, vergt deze net als een auto nog onderhoud. Daarom bieden we altijd een servicecontract aan. Dit omvat:
1. Onderhoud/Security: We voeren alle updates voor jouw mobiele app uit, de programmeer taal waar hij mee gemaakt is en alle bijbehorende systemen door.
2. Hosting: We zorgen ervoor dat alle data die je verzamelt in je mobiele app veilig wordt opgeslagen op een server. Deze server krijgt dagelijkse back-ups en wordt goed onderhouden.
3. Garantie: Ke krijgt garantie op alle functionaliteiten die we hebben ontwikkeld voor jouw mobiele app. Als er een probleem is met je web applicatie, kun je dat bij ons melden en pakken wij het kosteloos binnen één werkdag op.
4. Support: We zijn er om je te ondersteunen met alle vragen die je hebt over je mobiele app, het beheer ervan, de instellingen en andere zaken die betrekking hebben op jouw project. Je kunt ons onbeperkt en kosteloos vragen stellen.
- 5. Monitoring: We implementeren monitoring software, zodat je inzicht krijgt in het gebruik van je mobiele app en wij eventuele crashes kunnen monitoren, die we dan fixen en rapporteren.

Stap 6

Portfolio

Flutter | C# .Net

Calture | Android, iOS & Web

Culture is een app om de Nederlandse cultuur te verkennen, inclusief concerten, musea, monumenten en meer. Bij elk bezoek krijg je info en spaar je tokens voor in-app gebruik.

Flutter | PHP Laravel

Word wide walk | Android & iOS

Deze app houdt gebruikersstappen bij en moedigt teams aan, zoals collega’s, om gezamenlijk zoveel mogelijk te lopen en doelen te bereiken. Voor beheer is een op maat gemaakt CMS in PHP/Laravel ontwikkeld.

Wat klanten over ons zeggen

"We zijn blij dat we Joep zijn tegengekomen op Freelancer. We zijn een tijdje op zoek geweest naar een geschikte partner om onze opdracht, een restyling van een website, uit te voeren. Na enkele teleurstellende ervaringen te hebben gehad, was het werken met Joep een verademing. Snelle en duidelijke communicatie, een perfecte uitvoering van de opdracht, een stipte leveringstijd en dat alles voor een correcte prijs. We kunnen Joep absoluut aanraden."

Johan Murre

Original media

Joep heeft zijn belofte meer dan waargemaakt! De mobiele website voldoet volledig aan mijn verwachtingen en ben er dan ook bijzonder trots op. Ik raad Joep Mes van Trone.nl dan ook zeker aan.

Cliff Malhotra

AFAcup

Laurenz Mets

Loerie

Bij Trone (Joep) hanteren ze prettige korte communicatie lijnen. En vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt waardoor verwachtingen wederzijds duidelijk waren. Ook de verzoeken die voortkwamen uit testresultaten waren geen probleem! Mede door de technische kwaliteit is de livegang van het gerealiseerde Thema soepel verlopen.

Frank Ramakers

Ramakers Webdevelopment

Wil je snel en goed een mooie website? Dan beveel ik zeker Joep en zijn compagnon Jorrit aan. Goed werk en fijn in de omgang.

Marlous de Weerd

Daily Sirup

Jouw project bespreken?

Voel je vrij om mij te contaceren

Wilt u liever terug gebeld worden?