Web applicatie, portalen, systemen

C# .Net

PHP Laravel

Java

Vue JS

React

Python Django

Over portalen, web applicaties en systemen

Een web applicatie/webportaal is een systeem met uitgebreide functionaliteit dat op maat gemaakt is om online uw bedrijfsprocessen te beheren en te automatiseren. Dit systeem is doorgaans afschermt met een inlog/account- systeem en is alleen benaderbaar voor uw werknemers, partners of klanten. Denk bijvoorbeeld aan een online planningssysteem, boekhoudsysteem of voorraadbeheersysteem.

Web applicaties en -systemen waardevolle inzichten verschaffen in jouw bedrijfsvoering. Door gegevens bij te houden en trends te analyseren, kun je vaststellen welke aspecten van jouw bedrijf verbeterd kunnen worden. Uiteindelijk kunnen portals, web applicaties en systemen je helpen jouw bedrijf efficiënter en effectiever te runnen.

Een portal, web applicatie of systeem laten maken

At Trone, we pride ourselves on our ability to create custom portals, web applications and systems that meet the unique needs of our customers. Whether you’re looking for a way to streamline operations or need a custom solution to manage your company’s data, we have the skills and experience to get the job done. We understand that every company is different, which is why we offer a tailor-made approach for every project. We work with you to understand your specific needs and requirements, and then we develop a solution that meets those needs. Contact us today to find out more about what we can do for you or view the applications we have developed here .

Calculate for yourself in 5 minutes how much your web application will cost and receive a price immediately.

Bereken in 5 minuten wat jouw website gaat kosten

Kies hier de platformen waarop je wil uitrollen

Meerderen selecteren is mogelijk

Wat wordt er getoond op de website?

Meerderen selecteren is mogelijk

Loggen de gebruikers in met een account?

Wat kunnen gebruikers doen op jouw website

Meerderen selecteren is mogelijk

Er kan in de app tussen talen geswitcht worden

De website heeft een admin paneel met de volgende functies

Meerderen selecteren is mogelijk

Hoe verdien je geld met de website?

Zijn er koppelingen met externe systemen?

Heb je all een logo en huisstijl?

Zo gaan wij te werk

Jouw web applicatie bespreken
(vrijblijvend)

In onze eerste meeting (online of op kantoor) bespreken we de web applicatie die je wil laten ontwikkelen, jouw wensen, ambitie en doelen met de web applicatie. Zo krijgen wij een duidelijk beeld van wat jij wilt, waarom je dat wilt en hoe wij je daar het beste bij kunnen helpen.

Na deze meeting maken wij een debriefing die het project samenvat en krijg je van ons een offerte en tijdlijn. Vraag hier een vrijblijvende meeting aan.

Stap 1

Functioneel ontwerp

Na akkoord op het voorstel uit fase 1 beginnen we met het functioneel ontwerp. Dit is te vergelijken met het ontwerp van een architect. In het design worden alle schermen en functionaliteiten van jouw web applicatie grafisch weergegeven. Hier is een voorbeeld van een ontwerp te zien die wij hebben gerealiseerd.

Het ontwerp wordt gerealiseerd aan de hand van de input van jou. Dit heeft als doel de wensen uit fase 1, te vertalen naar een concreet design zodat beide partijen precies weten wat zij kunnen verwachten in de volgende fases.

Stap 2

Feedback en accorderen

Wanneer het design voor de web applicatie compleet is uitgewerkt, wordt deze voorgelegd aan jou (de opdrachtgever). Er mag dan feedback worden gegeven op het design van de web applicatie wat vervolgens wordt verwerkt door Trone. Wanneer alle feedback is verwerkt en door jou is geaccordeerd, dan zal de volgende fase van start gaan.

Stap 3

Begroten

Wanneer het functioneel ontwerp voor de web applicatie volledig is afgerond, dan kunnen wij een begroting van de gemaakte kosten en het project in ‘milestones’ opdelen. Wij delen bijvoorbeeld het project op in vier stukken en de opdrachtgever betaald elke milestone vooraf.

Het staat de opdrachtgever vrij om de applicatie en stukjes (milestones) op te hakken en slechts een deel van het project te laten realiseren.

Stap 4

Development

Voor wij beginnen met een milestone (sprint) worden alle taken in een ticketboard gezet. Een taak komt dan onder "To Do" te staan. Als er aan een taak wordt gewerkt, dan komt deze onder "Doing" te staan en wanneer de taak klaar is dan staat deze onder "Done". Op deze manier kan iedereen de progressie van de web applicatie volgen. 

Ook zal er aan het eind van elke week een korte presentatie gegeven worden van alle werkzaamheden die in die week zijn verricht en laten we zien wat de huidige stand van de web applicatie.

Stap 5

Service

Wanneer een web applicatie is opgeleverd, vergt deze net als een auto nog onderhoud. Daarom bieden we altijd een servicecontract aan. Dit omvat:
1. Onderhoud/Security: We voeren alle updates voor jouw web applicatie uit, de programmeer taal waar hij mee gemaakt is en alle bijbehorende systemen door.
2. Hosting: We zorgen ervoor dat alle data die je verzamelt in je web applicatie veilig wordt opgeslagen op een server. Deze server krijgt dagelijkse back-ups en wordt goed onderhouden.
3. Garantie: Ke krijgt garantie op alle functionaliteiten die we hebben ontwikkeld voor jouw web applicatie. Als er een probleem is met je web applicatie, kun je dat bij ons melden en pakken wij het kosteloos binnen één werkdag op.
4. Support: We zijn er om je te ondersteunen met alle vragen die je hebt over je web applicatie, het beheer ervan, de instellingen en andere zaken die betrekking hebben op jouw project. Je kunt ons onbeperkt en kosteloos vragen stellen.
- 5. Monitoring: We implementeren monitoring software, zodat je inzicht krijgt in het gebruik van je web applicatie en wij eventuele crashes kunnen monitoren, die we dan fixen en rapporteren.

Stap 6

Wat klanten over ons zeggen

"We zijn blij dat we Joep zijn tegengekomen op Freelancer. We zijn een tijdje op zoek geweest naar een geschikte partner om onze opdracht, een restyling van een website, uit te voeren. Na enkele teleurstellende ervaringen te hebben gehad, was het werken met Joep een verademing. Snelle en duidelijke communicatie, een perfecte uitvoering van de opdracht, een stipte leveringstijd en dat alles voor een correcte prijs. We kunnen Joep absoluut aanraden."

Johan Murre

Original media

Joep heeft zijn belofte meer dan waargemaakt! De mobiele website voldoet volledig aan mijn verwachtingen en ben er dan ook bijzonder trots op. Ik raad Joep Mes van Trone.nl dan ook zeker aan.

Cliff Malhotra

AFAcup

Laurenz Mets

Loerie

Bij Trone (Joep) hanteren ze prettige korte communicatie lijnen. En vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt waardoor verwachtingen wederzijds duidelijk waren. Ook de verzoeken die voortkwamen uit testresultaten waren geen probleem! Mede door de technische kwaliteit is de livegang van het gerealiseerde Thema soepel verlopen.

Frank Ramakers

Ramakers Webdevelopment

Wil je snel en goed een mooie website? Dan beveel ik zeker Joep en zijn compagnon Jorrit aan. Goed werk en fijn in de omgang.

Marlous de Weerd

Daily Sirup

Portfolio

Web, Android En iOS | C# Backend

Studentenportaal

In dit studentenportaal hebben studenten toegang tot hun rooster, deadlines en leermiddelen. Studenten kunnen hier ook opdrachten inleveren, die vervolgens door docenten beoordeeld worden. Na deze beoordeling kunnen studenten hun cijfers en feedback inzien. Daarnaast bevat het portaal een functie voor roostermakers om lessen te plannen.

C# .Net | VueJS

Opdrachten portaal

Friesland Campina heeft een groep studenten die producten promoot op verschillende manieren. Dat kan zijn via social media of fysiek in winkels. Trone heeft een portaal en dashboard ontwikkeld waar de studenten opdrachten kunnen zien, rapportages kunnen indienen, beloond worden en uitbetalingen kunnen aanvragen.

Jouw project bespreken?

Voel je vrij om mij te contaceren