PORTALEN/APPLICATIES/SYSTEMEN

C# .Net

PHP Laravel

Java

Vue JS

React

Python Django

Team software developer programmeur Haarlem maakt app en systemen

Over portalen, web applicaties en systemen

Portalen, webapplicaties of systemen maken het mogelijk om je bedrijfsprocessen online te beheren en te automatiseren. Door portals te laten maken, heb je toegang tot de bedrijfsinformatie vanaf elke computer met een internetverbinding. Dit is belangrijk omdat het je in staat stelt om de bedrijfsinformatie up-to-date en toegankelijk te houden van overal ter wereld. Portalen stellen je ook in staat om informatie te delen met werknemers, partners en klanten.

Webapplicaties- en systemen stellen je in staat taken te automatiseren, zoals facturatie en het bijhouden van voorraadniveaus. Door deze taken te automatiseren, kun je tijd vrijmaken voor andere aspecten van jouw bedrijf. Bovendien kunnen webapplicaties en -systemen waardevolle inzichten verschaffen in jouw bedrijfsvoering. Door gegevens bij te houden en trends te analyseren, kun je vaststellen welke aspecten van jouw bedrijf verbeterd kunnen worden. Uiteindelijk kunnen portals, webapplicaties en systemen je helpen jouw bedrijf efficiënter en effectiever te runnen.

Een portal, webapplicatie of systeem laten maken

Bij Trone zijn we trots op ons vermogen om op maat gemaakte portals, webapplicaties en systemen te maken die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Of je nu op zoek bent naar een manier om de bedrijfsvoering te stroomlijnen of een oplossing op maat nodig hebt voor het beheer van de gegevens binnen jouw bedrijf, wij beschikken over de vaardigheden en ervaring om de klus te klaren. Wij begrijpen dat elk bedrijf anders is, en daarom bieden wij voor elk project een aanpak op maat. Wij werken met je samen om jouw specifieke behoeften en vereisten te begrijpen, en vervolgens ontwikkelen wij een oplossing die aan deze behoeften voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over wat wij voor jou kunnen doen of bekijk hier de door ons ontwikkelde applicaties.

Applicatie portalen syseem laten maken softwarebedrijf

Zo gaan wij te werk

Kick-off meeting

Een kick-off meeting is de eerste meeting die wij met jou hebben. Hierin bespreken we jouw wensen en ambitie. Zo krijgen wij een duidelijk beeld van wat jij wilt, waarom je dat wilt en hoe wij je daar het beste bij kunnen helpen.

Na deze meeting maken wij een debriefing die alles samenvat, vervolgens komen wij met een tijdlijn en geven we een indicatie van de kosten.

Stap 1

Functioneel ontwerp

Het functioneel ontwerp is te vergelijken met het ontwerp van een architect. In het design worden alle schermen en functionaliteiten grafisch weergegeven. Hier is een voorbeeld van een ontwerp te zien die wij hebben gerealiseerd.

Het ontwerp wordt gerealiseerd aan de hand van de input van de opdrachtgever. Dit heeft als doel de wensen uit fase 1, te vertalen naar een concreet design zodat beide partijen precies weten wat zij kunnen verwachten in de volgende fases.

Stap 2

Feedback en accorderen

Wanneer het design compleet is uitgewerkt, wordt deze voorgelegd aan de opdrachtgever. Deze mag dan feedback geven op het design wat vervolgens wordt verwerkt door Trone. Wanneer alle feedback van de opdrachtgever is verwerkt en hij akkoord is met het design, dan zal de volgende fase van start gaan.

Stap 3

Begroten

Wanneer het functioneel ontwerp volledig is afgerond, dan kunnen wij een begroting van de gemaakte kosten en het project in ‘milestones’ opdelen. Wij delen bijvoorbeeld het project op in vier stukken en de opdrachtgever betaald elke milestone vooraf.

Het staat de opdrachtgever vrij om de applicatie en stukjes (milestones) op te hakken en slechts een deel van het project te laten realiseren.

Stap 4

Development

Voor wij beginnen met een milestone (sprint) worden alle taken in een ticketboard gezet. Een taak komt dan onder "To Do" te staan. Als er aan een taak wordt gewerkt, dan komt deze onder "Doing" te staan en wanneer de taak klaar is dan staat deze onder "Done". Op deze manier kan iedereen de progressie van het project volgen. 

Ook zal er aan het eind van elke week een korte presentatie gegeven worden van alle werkzaamheden die in die week zijn verricht en laten we zien wat de huidige stand van het project is.

Stap 6

Verbeteren

Een applicatie is bij oplevering nooit gelijk perfect. Het is niet te voorspellen hoe gebruikers zich precies gaan gedragen en er is daarom altijd ruimte voor verbetering. Met verschillende analytische tools krijgen we inzicht in hoe gebruikers zich gedragen en kunnen we zien waar verbetering te behalen valt.

We krijgen zo bijvoorbeeld inzicht in welke pagina’s goed werken, maar ook welke nog verbeterd kunnen worden. Uiteindelijk werken we zo langzaam naar de perfecte applicatie toe.

Stap 7

Jouw project bespreken?

Voel je vrij om mij te contaceren

Reviews

Wij zijn trots op onze gecontroleerde reviews. Bekijk ons profiel op freelancer.nl (4.8/5.0)

"We zijn blij dat we Joep zijn tegengekomen op Freelancer. We zijn een tijdje op zoek geweest naar een geschikte partner om onze opdracht, een restyling van een website, uit te voeren. Na enkele teleurstellende ervaringen te hebben gehad, was het werken met Joep een verademing. Snelle en duidelijke communicatie, een perfecte uitvoering van de opdracht, een stipte leveringstijd en dat alles voor een correcte prijs. We kunnen Joep absoluut aanraden."

Johan Murre

Original media

Joep heeft zijn belofte meer dan waargemaakt! De mobiele website voldoet volledig aan mijn verwachtingen en ben er dan ook bijzonder trots op. Ik raad Joep Mes van Trone.nl dan ook zeker aan.

Cliff Malhotra

AFAcup

Laurenz Mets

Loerie

Bij Trone (Joep) hanteren ze prettige korte communicatie lijnen. En vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt waardoor verwachtingen wederzijds duidelijk waren. Ook de verzoeken die voortkwamen uit testresultaten waren geen probleem! Mede door de technische kwaliteit is de livegang van het gerealiseerde Thema soepel verlopen.

Frank Ramakers

Ramakers Webdevelopment

Wil je snel en goed een mooie website? Dan beveel ik zeker Joep en zijn compagnon Jorrit aan. Goed werk en fijn in de omgang.

Marlous de Weerd

Daily Sirup