Payrolling, uren registratie en factuur systeem

C# .Net | React | web applicatie

Van briefing naar app en website

Deze opdrachtgever heeft een administratie-/boekhoudkantoor en verzorgt payrolling voor diverse klanten. De opdrachtgever had de wens om het payroll-proces zo veel mogelijk te automatiseren in een omvangrijk portaal waarin medewerkers, bedrijven en de payrollers alles inzichtelijk hebben.

De applicatie is geschreven in C# .Net Core en API Centric. Het dashboard is uitgerold als webapplicatie en zal later ook voor Android en iOS uitgerold worden.

Functies in de app

Hier volgen een aantal van de functionaliteiten die in de applicatie zijn gerealiseerd.

 • Gebruikers en rollen

  De payrollers maken bedrijven aan in het systeem. De bedrijven kunnen inloggen en weer hun medewerkers aanmaken. Alle gebruikers krijgen geautomatiseerd een email met hun tijdelijke inlog.

 • CAO uren

  Volgens het CAO zijn er veel regels voor extra betaling op bijzondere dagen of uren. Zo krijg een medewerker 200% betaald op zondag 150% op feestdagen en 125% buiten kantooruren. Alle CAO regels zijn zelf in te stellen voor bedrijven.

 • Emails en notificaties

  Gebruikers krijgen een e-mail wanneer hun uren zijn goed of afgekeurd, wanneer ze hun uren nog moeten boeken of wanneer zij hun wachtwoord zijn vergeten.

 • Urenregistratie

  Medewerkers klokken hun uren en werkzaamheden in het systeem. Deze worden vervolgens goed- of afgekeurd door de werkgever.

 • Facturen

  Aan de hand van de geklokte, goedgekeurde uren worden er facturen gegenereerd voor de bedrijven. Gegevens van klanten worden automatisch juist op de factuur geplaatst.

Wat klanten over ons zeggen

"We zijn blij dat we Joep zijn tegengekomen op Freelancer. We zijn een tijdje op zoek geweest naar een geschikte partner om onze opdracht, een restyling van een website, uit te voeren. Na enkele teleurstellende ervaringen te hebben gehad, was het werken met Joep een verademing. Snelle en duidelijke communicatie, een perfecte uitvoering van de opdracht, een stipte leveringstijd en dat alles voor een correcte prijs. We kunnen Joep absoluut aanraden."

Johan Murre

Original media

Joep heeft zijn belofte meer dan waargemaakt! De mobiele website voldoet volledig aan mijn verwachtingen en ben er dan ook bijzonder trots op. Ik raad Joep Mes van Trone.nl dan ook zeker aan.

Cliff Malhotra

AFAcup

Laurenz Mets

Loerie

Bij Trone (Joep) hanteren ze prettige korte communicatie lijnen. En vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt waardoor verwachtingen wederzijds duidelijk waren. Ook de verzoeken die voortkwamen uit testresultaten waren geen probleem! Mede door de technische kwaliteit is de livegang van het gerealiseerde Thema soepel verlopen.

Frank Ramakers

Ramakers Webdevelopment

Wil je snel en goed een mooie website? Dan beveel ik zeker Joep en zijn compagnon Jorrit aan. Goed werk en fijn in de omgang.

Marlous de Weerd

Daily Sirup