Studentenportaal

React, Android en iOS

Van briefing naar app en website

La Lique is een opleidingsinstituut met meer dan 100 opleidingen in de cosmetica en een uitgebreide groothandel in cosmetica producten. Wij hebben voor La Lique de website,  webshop en recent een studentenportaal gemaakt.

La lique had de behoefte aan een app voor zowel Android, iOS en Web waarin studenten, leraren en managers alle recente informatie over hun opleiding konden bekijken. Dit hebben wij weten te realiseren. 

Functies in de app

We hebben de app voor iOS, Android en web uitgerold. Alle platformen communiceren met de zelfde backend via een API die we gebouwd hebben. Onderstaand volgen een aantal van de functionaliteiten die in de app zijn gerealiseerd.

 • Agenda

  Elke student of leraar heeft een persoonlijk overzicht met zijn/haar ingeroosterde lessen. Hierin is te zien wat voor les het is met daarbij de tijd en benodigdheden.

 • Opdrachten

  De opdrachten worden aangereikt en ingeleverd vanuit de app. Een leraar kan de opdrachten vanuit de app nakijken en beoordelen. Bij een onvoldoende krijgt de student nog een kans om de opdracht opnieuw in te leveren in de app voor een vastgestelde deadline.

 • Digitale leermiddelen

  Studenten maken veel gebruik van digitale leermiddelen zoals, instructievideo’s, readers, powerpoints en meer. Al deze leermiddelen worden geüpload door een leraar en zijn te gebruiken door studenten.

 • API koppelingen

  Informatie in de app wordt gesynchroniseerd met externe systemen van La Lique door middel van de API.

 • Emails en notificaties

  Studenten worden door push notificaties en/of email op de hoogte gehouden van de nieuwe opdrachten, uitslagen, aanpassingen in het rooster en van nog niet ingeleverde opdrachten waarvan de deadline bijna verlopen is.

 • Fysieke leermiddelen

  Naast digitale leermiddelen hebben veel studenten ook fysieke leermiddelen nodig. Deze zijn allemaal per opleiding direct te bestellen vanuit de app.

Wat klanten over ons zeggen

"We zijn blij dat we Joep zijn tegengekomen op Freelancer. We zijn een tijdje op zoek geweest naar een geschikte partner om onze opdracht, een restyling van een website, uit te voeren. Na enkele teleurstellende ervaringen te hebben gehad, was het werken met Joep een verademing. Snelle en duidelijke communicatie, een perfecte uitvoering van de opdracht, een stipte leveringstijd en dat alles voor een correcte prijs. We kunnen Joep absoluut aanraden."

Johan Murre

Original media

Joep heeft zijn belofte meer dan waargemaakt! De mobiele website voldoet volledig aan mijn verwachtingen en ben er dan ook bijzonder trots op. Ik raad Joep Mes van Trone.nl dan ook zeker aan.

Cliff Malhotra

AFAcup

Laurenz Mets

Loerie

Bij Trone (Joep) hanteren ze prettige korte communicatie lijnen. En vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt waardoor verwachtingen wederzijds duidelijk waren. Ook de verzoeken die voortkwamen uit testresultaten waren geen probleem! Mede door de technische kwaliteit is de livegang van het gerealiseerde Thema soepel verlopen.

Frank Ramakers

Ramakers Webdevelopment

Wil je snel en goed een mooie website? Dan beveel ik zeker Joep en zijn compagnon Jorrit aan. Goed werk en fijn in de omgang.

Marlous de Weerd

Daily Sirup