Flutter-ontwikkeling door Trone

Kosten ontwikkelen app

Flutter

Flutter is een open-source UI-softwareontwikkelingskit (SDK) ontwikkeld door Google voor het bouwen van hoogwaardige, native-achtige applicaties voor mobiel, web en desktop met één enkele codebase. Het staat bekend om zijn snelle ontwikkelingscycli, aanpasbare widgets en ondersteuning voor meerdere platforms. Flutter gebruikt de programmeertaal Dart en heeft een eigen rendering-engine, waardoor het efficiënte prestaties biedt. Flutter wordt gebruikt in verschillende grote en bekende bedrijven, zoals:

 • Google (voor Google Ads, Google Pay en Google Analytics)
 • Alibaba (voor hun Xianyu app)
 • Groupon
 • Ebay
 • Tencent’s Cloud Chat

De voordelen van Flutter

Werken met Flutter heeft diverse voordelen. Hoewel sommige andere programmeertalen deze mogelijkheden ook hebben, is Flutter uniek in het complete pakket van o.a. onderstaande voordelen:

 • Cross-platform: Met Flutter kunnen ontwikkelaars één codebase schrijven voor zowel iOS als Android, evenals web- en desktoptoepassingen.
 • Hoge performance: Flutter compileert naar een native mobiele app en gebruikt geen web-wrapper zoals veel hybride talen. Hierdoor is doorgaans de performance van Flutter app hoger dan andere hybride apps
 • Snelle ontwikkeling: Flutter biedt “hot reload”, waardoor ontwikkelaars wijzigingen in realtime kunnen zien zonder hun applicatie opnieuw te compileren.
 • Aangepaste widgets: Flutter bevat een grote bibliotheek met vooraf gemaakte widgets en stelt ontwikkelaars in staat om hun eigen widgets te maken.
 • Native-achtige prestaties: Flutter’s eigen rendering-engine zorgt voor soepele en responsieve gebruikersinterfaces.
 • Grote gemeenschap: Flutter heeft een groeiende gemeenschap van ontwikkelaars, wat betekent dat er veel bronnen en ondersteuning beschikbaar zijn.
Bereken hier zelf in 5 minuten hoe veel jouw app ongeveer gaat kosten en ontvang direct een prijs.
Kosten Ontwikkelen App

Wat je kunt maken met Flutter?

Met Flutter kun je een breed scala aan toepassingen bouwen. Hier zijn enkele voorbeelden van toepassingen die met Flutter kunnen worden gemaakt:

 • Mobiele apps: Hoogwaardige apps voor zowel iOS als Android.
 • Webtoepassingen: Webapplicaties met rijke gebruikersinterfaces.
 • Desktoptoepassingen: Native desktop-apps voor Windows, macOS en Linux.
 • Prototypes: Flutter’s snelle ontwikkelingscycli maken het ideaal voor het bouwen van prototypes en MVP’s (Minimum Viable Products).
 • Games: Flutter kan worden gebruikt om eenvoudige games met animaties en interacties te maken.

Flutter developer inhuren

Wil je dat wij jouw team komen versterken? Neem dan contact op om de mogelijkheden en het uurtarief te bespreken.

Wil je op projectbasis een app laten ontwikkelen? Dan ben je vast benieuwd naar de kosten. De kosten van het ontwikkelen van jouw app is afhankelijk van de functionaliteiten die in de app gebouwd moeten worden. Het is daarom gebruikelijk om de app in fases uit te rollen. In de eerste fase ontwikkelen we dan alleen de essentiële functionaliteiten, hierdoor krijgt de app snel vorm en is het testbaar. In de volgende fases breiden we de app uit met nieuwe functies.

Omdat wij geen onnodige overhead hebben en geen dure leaseauto’s rijden kunnen wij stuk beter geprijsd zijn dan concurrenten op ons niveau.

Bereken hier zelf in 5 minuten hoe veel jouw app ongeveer gaat kosten en ontvang direct een prijs.
Kosten Ontwikkelen App

Waarom Trone?

Wij zijn een klein en dynamisch team van ervaren en gemotiveerde ontwikkelaars die met veel passie app’s bouwen die aansluiten op jouw doel met de app. Hierbij houden we rekening met kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en vormgeving van de app. Onze klanten waarderen onze hoge inzet, korte lijntjes en goeie bereikbaarheid. Zo zijn wij vrijwel 24/7 bereikbaar (ook buiten kantooruren) en zijn wij vele malen beter geprijsd dan grotere agencies op ons niveau.

Om te laten zien welke ervaring Trone heeft met Flutter-ontwikkeling, delen we graag de volgende voorbeelden van projecten waarbij Flutter is gebruikt:

 1. Boss Makelaardij
 2. Calture
 3. YourStyle

Zo gaan wij te werk

Kick-off meeting
(vrijblijvend)

Een kick-off meeting is de eerste meeting (online of op kantoor) die wij met jou hebben. Hierin bespreken we jouw wensen en ambitie. Zo krijgen wij een duidelijk beeld van wat jij wilt, waarom je dat wilt en hoe wij je daar het beste bij kunnen helpen.

Na deze meeting maken wij een debriefing die het project samenvat en krijg je van ons een offerte en tijdlijn. Vraag hier een vrijblijvende meeting aan.

Stap 1

Functioneel ontwerp

Na akkoord op het voorstel uit fase 1 beginnen we met het functioneel ontwerp. Dit is te vergelijken met het ontwerp van een architect. In het design worden alle schermen en functionaliteiten grafisch weergegeven. Hier is een voorbeeld van een ontwerp te zien die wij hebben gerealiseerd.

Het ontwerp wordt gerealiseerd aan de hand van de input van de opdrachtgever. Dit heeft als doel de wensen uit fase 1, te vertalen naar een concreet design zodat beide partijen precies weten wat zij kunnen verwachten in de volgende fases.

Stap 2

Feedback en accorderen

Wanneer het design compleet is uitgewerkt, wordt deze voorgelegd aan de opdrachtgever. Deze mag dan feedback geven op het design wat vervolgens wordt verwerkt door Trone. Wanneer alle feedback van de opdrachtgever is verwerkt en hij akkoord is met het design, dan zal de volgende fase van start gaan.

Stap 3

Begroten

Wanneer het functioneel ontwerp volledig is afgerond, dan kunnen wij een begroting van de gemaakte kosten en het project in ‘milestones’ opdelen. Wij delen bijvoorbeeld het project op in vier stukken en de opdrachtgever betaald elke milestone vooraf.

Het staat de opdrachtgever vrij om de applicatie en stukjes (milestones) op te hakken en slechts een deel van het project te laten realiseren.

Stap 4

Development

Voor wij beginnen met een milestone (sprint) worden alle taken in een ticketboard gezet. Een taak komt dan onder "To Do" te staan. Als er aan een taak wordt gewerkt, dan komt deze onder "Doing" te staan en wanneer de taak klaar is dan staat deze onder "Done". Op deze manier kan iedereen de progressie van het project volgen. 

Ook zal er aan het eind van elke week een korte presentatie gegeven worden van alle werkzaamheden die in die week zijn verricht en laten we zien wat de huidige stand van het project is.

Stap 5

Verbeteren

Een applicatie is bij oplevering nooit gelijk perfect. Het is niet te voorspellen hoe gebruikers zich precies gaan gedragen en er is daarom altijd ruimte voor verbetering. Met verschillende analytische tools krijgen we inzicht in hoe gebruikers zich gedragen en kunnen we zien waar verbetering te behalen valt.

We krijgen zo bijvoorbeeld inzicht in welke pagina’s goed werken, maar ook welke nog verbeterd kunnen worden. Uiteindelijk werken we zo gericht naar de perfecte applicatie toe.

Stap 6

Reviews

Wij zijn trots op onze gecontroleerde reviews. Bekijk ons profiel op freelancer.nl (4.8/5.0)

"We zijn blij dat we Joep zijn tegengekomen op Freelancer. We zijn een tijdje op zoek geweest naar een geschikte partner om onze opdracht, een restyling van een website, uit te voeren. Na enkele teleurstellende ervaringen te hebben gehad, was het werken met Joep een verademing. Snelle en duidelijke communicatie, een perfecte uitvoering van de opdracht, een stipte leveringstijd en dat alles voor een correcte prijs. We kunnen Joep absoluut aanraden."

Johan Murre

Original media

Joep heeft zijn belofte meer dan waargemaakt! De mobiele website voldoet volledig aan mijn verwachtingen en ben er dan ook bijzonder trots op. Ik raad Joep Mes van Trone.nl dan ook zeker aan.

Cliff Malhotra

AFAcup

Laurenz Mets

Loerie

Bij Trone (Joep) hanteren ze prettige korte communicatie lijnen. En vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt waardoor verwachtingen wederzijds duidelijk waren. Ook de verzoeken die voortkwamen uit testresultaten waren geen probleem! Mede door de technische kwaliteit is de livegang van het gerealiseerde Thema soepel verlopen.

Frank Ramakers

Ramakers Webdevelopment

Wil je snel en goed een mooie website? Dan beveel ik zeker Joep en zijn compagnon Jorrit aan. Goed werk en fijn in de omgang.

Marlous de Weerd

Daily Sirup

Jouw project bespreken?

Voel je vrij om mij te contaceren

Wilt u liever terug gebeld worden?