Makelaardij planning- en contractenapp

Android en iOS app met .Net backend

Van briefing naar app en website

Normaal gezien is een makelaar veel tijd kwijt aan het afstemmen en inplannen van bezichtigingen. Om veel heen en weer bellen te voorkomen heeft deze makelaar door Trone een app laten ontwikkelen waarin de verkoper, de makelaar en de kandidaat koper gemakkelijk voorstellen kunnen doen voor een bezichtiging en hun beschikbaarheid eenvoudig en snel kunnen aangeven.

Later is ook de behoeften ontstaan om koopcontracten die de makelaar normaal handmatig opstelt te digitaliseren en digitaal te laten ondertekenen. Dit scheelt de makelaar veel tijd en heel veel papierwerk.

Functies in de app

We hebben de app voor iOS, Android en web uitgerold. Hier volgen een aantal van de functionaliteiten die in de app zijn gerealiseerd.

 • Agenda

  Elke gebruiker kan in zijn/haar persoonlijke agenda aangeven wat zijn/haar beschikbaarheid is en kan afspraakvoorstellen accepteren of afwijzen.

 • Chatten

  Om details over de afspraak te bespreken kan de makelaar chatten met de gebruikers in de app.

 • Contracten

  Voorheen had de makelaar veel te maken met papieren contracten. Soms van wel vijftig pagina’s groot. Deze werden ingevuld en ondertekend met veel herhalende data zoals adressen en namen, waarna ze een voor een werden ingescand. Wij hebben dit in de app geautomatiseerd waardoor de makelaar veel minder gegevens hoeft in te vullen, slechts een keer een handtekening hoeft te zetten en niks meer hoeft te scannen.

 • API koppelingen

  Gebruikers voor de app worden automatisch aangemaakt wanneer de makelaar een nieuwe woning plaatst in hun CRM. Hiermee bespaart de makelaar veel tijd.

 • Emails en notificaties

  Om ervoor te zorgen dat alle betrokkenen op de hoogte zijn van een nieuwe afspraak, ontvangen alle gerelateerde gebruikers voor die afspraak een pushnotificatie en eventueel een e-mail.

 • Gebruikers en rollen

  Er zijn verschillende gebruikersrollen binnen de applicatie. De meeste hiervan worden automatisch aangemaakt door de API-koppeling. De admin heeft de mogelijkheid extra gebruikers aan te maken en te beheren zoals makelaars, huiseigenaren en bezichtigers. De admin bepaald wie waartoe rechten heeft binnen het systeem.

Wat klanten over ons zeggen

"We zijn blij dat we Joep zijn tegengekomen op Freelancer. We zijn een tijdje op zoek geweest naar een geschikte partner om onze opdracht, een restyling van een website, uit te voeren. Na enkele teleurstellende ervaringen te hebben gehad, was het werken met Joep een verademing. Snelle en duidelijke communicatie, een perfecte uitvoering van de opdracht, een stipte leveringstijd en dat alles voor een correcte prijs. We kunnen Joep absoluut aanraden."

Johan Murre

Original media

Joep heeft zijn belofte meer dan waargemaakt! De mobiele website voldoet volledig aan mijn verwachtingen en ben er dan ook bijzonder trots op. Ik raad Joep Mes van Trone.nl dan ook zeker aan.

Cliff Malhotra

AFAcup

Laurenz Mets

Loerie

Bij Trone (Joep) hanteren ze prettige korte communicatie lijnen. En vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt waardoor verwachtingen wederzijds duidelijk waren. Ook de verzoeken die voortkwamen uit testresultaten waren geen probleem! Mede door de technische kwaliteit is de livegang van het gerealiseerde Thema soepel verlopen.

Frank Ramakers

Ramakers Webdevelopment

Wil je snel en goed een mooie website? Dan beveel ik zeker Joep en zijn compagnon Jorrit aan. Goed werk en fijn in de omgang.

Marlous de Weerd

Daily Sirup