Website laten maken

Website laten maken proffesioneel Haarlem Amsterdam
Een professionele website laten maken

Een website moet meer zijn dan een digitaal visitekaartje. Het moet een verlengstuk van jouw merk zijn, een manier om met klanten in contact te komen en relaties op te bouwen. Daarom is het belangrijk om te werken met professionals die je kunnen helpen om een website te maken die voldoet aan jouw specifieke doelen en doelstellingen. Bij Trone zijn we gespecialiseerd in het maken van websites op maat die zowel mooi als functioneel zijn. Of je nu een nieuwe e-commerce site wilt lanceren of je bestaande site een facelift wilt geven, wij hebben de ervaring en expertise om de klus goed te klaren. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij je kunnen helpen jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Verschillende manieren om een website te laten maken

Er zijn verschillende manieren om een website te maken, en de beste methode voor zal afhangen van jouw behoeften en voorkeuren. Als je op zoek bent naar een eenvoudige, kosteneffectieve oplossing, dan is WordPress een goede optie. Voor meer complexe systemen moet je wellicht een eigen CMS op maat laten maken. Ons team van ontwikkelaars kan helpen een systeem te creëren dat aan jouw specifieke behoeften voldoet. Als je niet zeker weet welke aanpak de juiste voor je is, dan kunnen wij je adviseren over de beste oplossing voor jouw project.

Waarom een website laten maken?

In de huidige digitale wereld is het hebben van een website essentieel voor elk bedrijf dat succesvol wil zijn. Een website helpt je om een breder publiek te bereiken, je producten of diensten te promoten, en vertrouwen op te bouwen bij potentiële klanten. Bovendien is een website een geweldige manier om het imago van jouw bedrijf te laten zien en om een goede eerste indruk te maken. Of je nu een klein bedrijf begint of een bestaand bedrijf uitbreidt, de tijd nemen om een professionele website te laten maken is de investering waard.

Bereken in 5 minuten wat jouw website gaat kosten

Kies hier de platformen waarop je wil uitrollen

Meerderen selecteren is mogelijk

Wat wordt er getoond op de website?

Meerderen selecteren is mogelijk

Loggen de gebruikers in met een account?

Wat kunnen gebruikers doen op jouw website

Meerderen selecteren is mogelijk

Er kan in de app tussen talen geswitcht worden

De website heeft een admin paneel met de volgende functies

Meerderen selecteren is mogelijk

Hoe verdien je geld met de website?

Zijn er koppelingen met externe systemen?

Heb je all een logo en huisstijl?

Reviews

Wij zijn trots op onze gecontroleerde reviews. Bekijk ons profiel op freelancer.nl (4.8/5.0)

"We zijn blij dat we Joep zijn tegengekomen op Freelancer. We zijn een tijdje op zoek geweest naar een geschikte partner om onze opdracht, een restyling van een website, uit te voeren. Na enkele teleurstellende ervaringen te hebben gehad, was het werken met Joep een verademing. Snelle en duidelijke communicatie, een perfecte uitvoering van de opdracht, een stipte leveringstijd en dat alles voor een correcte prijs. We kunnen Joep absoluut aanraden."

Johan Murre

Original media

Joep heeft zijn belofte meer dan waargemaakt! De mobiele website voldoet volledig aan mijn verwachtingen en ben er dan ook bijzonder trots op. Ik raad Joep Mes van Trone.nl dan ook zeker aan.

Cliff Malhotra

AFAcup

Laurenz Mets

Loerie

Bij Trone (Joep) hanteren ze prettige korte communicatie lijnen. En vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt waardoor verwachtingen wederzijds duidelijk waren. Ook de verzoeken die voortkwamen uit testresultaten waren geen probleem! Mede door de technische kwaliteit is de livegang van het gerealiseerde Thema soepel verlopen.

Frank Ramakers

Ramakers Webdevelopment

Wil je snel en goed een mooie website? Dan beveel ik zeker Joep en zijn compagnon Jorrit aan. Goed werk en fijn in de omgang.

Marlous de Weerd

Daily Sirup

Zo gaan wij te werk

Jouw website bespreken
(vrijblijvend)

In onze eerste meeting (online of op kantoor) bespreken we de website die je wil laten ontwikkelen, jouw wensen, ambitie en doelen met de website. Zo krijgen wij een duidelijk beeld van wat jij wilt, waarom je dat wilt en hoe wij je daar het beste bij kunnen helpen.

Na deze meeting maken wij een debriefing die het project samenvat en krijg je van ons een offerte en tijdlijn. Vraag hier een vrijblijvende meeting aan.

Stap 1

Functioneel ontwerp

Na akkoord op het voorstel uit fase 1 beginnen we met het functioneel ontwerp. Dit is te vergelijken met het ontwerp van een architect. In het design worden alle schermen en functionaliteiten van jouw website grafisch weergegeven. Hier is een voorbeeld van een ontwerp te zien die wij hebben gerealiseerd.

Het ontwerp wordt gerealiseerd aan de hand van de input van jou. Dit heeft als doel de wensen uit fase 1, te vertalen naar een concreet design zodat beide partijen precies weten wat zij kunnen verwachten in de volgende fases.

Stap 2

Feedback en accorderen

Wanneer het design voor de website compleet is uitgewerkt, wordt deze voorgelegd aan jou (de opdrachtgever). Er mag dan feedback worden gegeven op het design van de website wat vervolgens wordt verwerkt door Trone. Wanneer alle feedback is verwerkt en door jou is geaccordeerd, dan zal de volgende fase van start gaan.

Stap 3

Begroten

Wanneer het functioneel ontwerp voor de website volledig is afgerond, dan kunnen wij een begroting van de gemaakte kosten en het project in ‘milestones’ opdelen. Wij delen bijvoorbeeld het project op in vier stukken en de opdrachtgever betaald elke milestone vooraf.

Het staat de opdrachtgever vrij om de applicatie en stukjes (milestones) op te hakken en slechts een deel van het project te laten realiseren.

Stap 4

Development

Voor wij beginnen met een milestone (sprint) worden alle taken in een ticketboard gezet. Een taak komt dan onder "To Do" te staan. Als er aan een taak wordt gewerkt, dan komt deze onder "Doing" te staan en wanneer de taak klaar is dan staat deze onder "Done". Op deze manier kan iedereen de progressie van de website volgen. 

Ook zal er aan het eind van elke week een korte presentatie gegeven worden van alle werkzaamheden die in die week zijn verricht en laten we zien wat de huidige stand van de website.

Stap 5

Service

Wanneer een website is opgeleverd, vergt deze net als een auto nog onderhoud. Daarom bieden we altijd een servicecontract aan. Dit omvat:
1. Onderhoud/Security: We voeren alle updates voor jouw website uit, de programmeer taal waar hij mee gemaakt is en alle bijbehorende systemen door.
2. Hosting: We zorgen ervoor dat alle data die je verzamelt in je website veilig wordt opgeslagen op een server. Deze server krijgt dagelijkse back-ups en wordt goed onderhouden.
3. Garantie: Ke krijgt garantie op alle functionaliteiten die we hebben ontwikkeld voor jouw website. Als er een probleem is met je web applicatie, kun je dat bij ons melden en pakken wij het kosteloos binnen één werkdag op.
4. Support: We zijn er om je te ondersteunen met alle vragen die je hebt over je website, het beheer ervan, de instellingen en andere zaken die betrekking hebben op jouw project. Je kunt ons onbeperkt en kosteloos vragen stellen.
- 5. Monitoring: We implementeren monitoring software, zodat je inzicht krijgt in het gebruik van je website en wij eventuele crashes kunnen monitoren, die we dan fixen en rapporteren.

Stap 6

Jouw project bespreken?

Voel je vrij om mij te contaceren

Wilt u liever terug gebeld worden?