App development

Flutter

React native

Java

Swift

iOS

Android

Kosten ontwikkelen app

Waarom een app laten maken?

De voordelen van een op maat gemaakte app voor jouw bedrijf of organisatie kunnen aanzienlijk zijn. Een app kan je helpen om je klanten beter te bereiken door hen gemakkelijk toegang te geven tot je producten of diensten. Ook kan een app goed helpen bij het automatiseren en inzichtelijk maken van bedrijfsprocessen, helemaal wanneer er koppelingen met andere systemen (bijvoorbeeld boekhoudprogramma of CRM) gemaakt worden. Als je een app wil laten maken is het doel van de app bepalend voor de keuze platform, functionaliteit en meer. Daarom denken wij graag met je mee hoe we jouw idee tot een zo goede mogelijke app kunnen realiseren.

Android apps, IOS apps en web apps

Er zijn drie hoofdtypen mobiele apps: Android apps, iOS apps en web apps. Android-apps zijn ontwikkeld voor gebruik op Android-apparaten, zoals smartphones en tablets. iOS-apps zijn ontwikkeld voor gebruik op Apple-apparaten, zoals de iPhone en iPad. Webapps zijn mobielvriendelijke versies van websites die via een webbrowser kunnen worden geopend. Elk type app heeft zijn eigen voor- en nadelen. Android-apps zijn over het algemeen goedkoper te ontwikkelen dan iOS-apps, maar ze zijn mogelijk niet compatibel met alle Android-apparaten. iOS-apps zijn over het algemeen van hogere kwaliteit dan Android-apps, maar ze kunnen duurder zijn om te ontwikkelen. Webapps kunnen op elk type apparaat worden gebruikt, maar hebben mogelijk niet alle functies van native apps. Wat uiteindelijk het beste type app is om te ontwikkelen, hangt af van jouw specifieke behoeften en doelstellingen.

App laten maken kosten

De kosten van het ontwikkelen van een app hangen af van een aantal factoren, waaronder het besturingssysteem of de besturingssystemen die je wilt ondersteunen, de functies die je wilt opnemen en de grootte en ervaring van het ontwikkelingsteam. Misschien wel de grootste factor bij het bepalen van de kosten van het ontwikkelen van een app is de hoeveelheid tijd die het kost om het project te voltooien. Een eenvoudige app met weinig functies kan vaak in een paar weken worden ontwikkeld, terwijl een meer complexe app maanden of zelfs jaren in beslag kan nemen. Natuurlijk zijn de kosten van de ontwikkeling ook afhankelijk van je budget. Als je met een beperkt budget werkt, kan het zijn dat je moet bezuinigen om binnen je budget te blijven. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het goedkoopste niet altijd het beste is. In sommige gevallen kan het de moeite waard zijn om vooraf meer geld uit te geven om een product van betere kwaliteit te krijgen. Wij hebben een artikel geschreven waarin je meer kan lezen over de kosten van een app laten maken.

Een app laten maken door Trone

Met een team van ervaren ontwikkelaars kunnen wij jouw app idee omzetten in realiteit. Wij werken met je samen om jouw visie te begrijpen en om een oplossing op maat te creëren die aan jouw specifieke behoeften voldoet. Onze developers hebben een bewezen track record in het maken van apps van hoge kwaliteit die zowel gebruiksvriendelijk als betrouwbaar zijn. Heb jij nog vragen over het laten van een app, of kunnen wij je ergens anders mee helpen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Zo gaan wij te werk

Kick-off meeting
(vrijblijvend)

Een kick-off meeting is de eerste meeting (online of op kantoor) die wij met jou hebben. Hierin bespreken we jouw wensen en ambitie. Zo krijgen wij een duidelijk beeld van wat jij wilt, waarom je dat wilt en hoe wij je daar het beste bij kunnen helpen.

Na deze meeting maken wij een debriefing die het project samenvat en krijg je van ons een offerte en tijdlijn. Vraag hier een vrijblijvende meeting aan.

Stap 1

Functioneel ontwerp

Na akkoord op het voorstel uit fase 1 beginnen we met het functioneel ontwerp. Dit is te vergelijken met het ontwerp van een architect. In het design worden alle schermen en functionaliteiten grafisch weergegeven. Hier is een voorbeeld van een ontwerp te zien die wij hebben gerealiseerd.

Het ontwerp wordt gerealiseerd aan de hand van de input van de opdrachtgever. Dit heeft als doel de wensen uit fase 1, te vertalen naar een concreet design zodat beide partijen precies weten wat zij kunnen verwachten in de volgende fases.

Stap 2

Feedback en accorderen

Wanneer het design compleet is uitgewerkt, wordt deze voorgelegd aan de opdrachtgever. Deze mag dan feedback geven op het design wat vervolgens wordt verwerkt door Trone. Wanneer alle feedback van de opdrachtgever is verwerkt en hij akkoord is met het design, dan zal de volgende fase van start gaan.

Stap 3

Begroten

Wanneer het functioneel ontwerp volledig is afgerond, dan kunnen wij een begroting van de gemaakte kosten en het project in ‘milestones’ opdelen. Wij delen bijvoorbeeld het project op in vier stukken en de opdrachtgever betaald elke milestone vooraf.

Het staat de opdrachtgever vrij om de applicatie en stukjes (milestones) op te hakken en slechts een deel van het project te laten realiseren.

Stap 4

Development

Voor wij beginnen met een milestone (sprint) worden alle taken in een ticketboard gezet. Een taak komt dan onder "To Do" te staan. Als er aan een taak wordt gewerkt, dan komt deze onder "Doing" te staan en wanneer de taak klaar is dan staat deze onder "Done". Op deze manier kan iedereen de progressie van het project volgen. 

Ook zal er aan het eind van elke week een korte presentatie gegeven worden van alle werkzaamheden die in die week zijn verricht en laten we zien wat de huidige stand van het project is.

Stap 5

Verbeteren

Een applicatie is bij oplevering nooit gelijk perfect. Het is niet te voorspellen hoe gebruikers zich precies gaan gedragen en er is daarom altijd ruimte voor verbetering. Met verschillende analytische tools krijgen we inzicht in hoe gebruikers zich gedragen en kunnen we zien waar verbetering te behalen valt.

We krijgen zo bijvoorbeeld inzicht in welke pagina’s goed werken, maar ook welke nog verbeterd kunnen worden. Uiteindelijk werken we zo gericht naar de perfecte applicatie toe.

Stap 6

Jouw project bespreken?

Voel je vrij om mij te contaceren

Wilt u liever terug gebeld worden?

Reviews

Wij zijn trots op onze gecontroleerde reviews. Bekijk ons profiel op freelancer.nl (4.8/5.0)

"We zijn blij dat we Joep zijn tegengekomen op Freelancer. We zijn een tijdje op zoek geweest naar een geschikte partner om onze opdracht, een restyling van een website, uit te voeren. Na enkele teleurstellende ervaringen te hebben gehad, was het werken met Joep een verademing. Snelle en duidelijke communicatie, een perfecte uitvoering van de opdracht, een stipte leveringstijd en dat alles voor een correcte prijs. We kunnen Joep absoluut aanraden."

Johan Murre

Original media

Joep heeft zijn belofte meer dan waargemaakt! De mobiele website voldoet volledig aan mijn verwachtingen en ben er dan ook bijzonder trots op. Ik raad Joep Mes van Trone.nl dan ook zeker aan.

Cliff Malhotra

AFAcup

Laurenz Mets

Loerie

Bij Trone (Joep) hanteren ze prettige korte communicatie lijnen. En vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt waardoor verwachtingen wederzijds duidelijk waren. Ook de verzoeken die voortkwamen uit testresultaten waren geen probleem! Mede door de technische kwaliteit is de livegang van het gerealiseerde Thema soepel verlopen.

Frank Ramakers

Ramakers Webdevelopment

Wil je snel en goed een mooie website? Dan beveel ik zeker Joep en zijn compagnon Jorrit aan. Goed werk en fijn in de omgang.

Marlous de Weerd

Daily Sirup